VVS-entreprise

VVS-Hernings lokale entreprisearbejde

VVS-Herning har et højt ønske om at udføre entreprisearbejde, som både vi, vores samarbejdspartnere og kunderne kan være yderst tilfredse med og stole af. Vi har fokus på at gå fra drøm til virkelighed, når vi skal fremføre både små og store projekter. Det betyder, at både processen og resultatet har betydning for, om vi kan realisere kundens behov og ønsker. Vi tager kunden med i hånden, og med vores erfarne team af fagmænd- og kvinder ligger vi stor vægt på at kunden er velinformeret og klædt på til projektet. Det betyder, at vi hele vejen igennem skal have fokus på ærlighed, samarbejde og overblik.

Vores VVS’ere er klar på at give kunderne et uforpligtende tilbud, hvor vi finder de bedste VVS-entrepriseløsninger for dig. Det er vores opgave at få ønsker, behov, økonomi og budget til at gå op i en højere enhed, så vi kan realisere kundens drøm. Ydermere kan VVS-Herning med vores høje forventninger til os selv holde orden og styr i de mange aftaler, som det oftest kræver, når man begiver sig ud i entreprisearbejde.

Vi vil være og er førende inden for værdier som effektive, funktionelle og kvalitetsbeviste, når vi udfører lokalt enterprisearbejde. Kontakt os gerne for en samtale om hvad du kan bruge os til i dit projekt.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs herning pvc-rør

Store og små projekter

VVS-Herning lader sig ikke kue er hverken store eller små projekter. Der er altid fokus i højsædet, når vi udfører vores arbejde, og alt bliver taget yderst seriøst. Det betyder, at vi gerne hjælper lokalsamfundets private-, erhvervs- og offentlige kunder med alt slags entreprisearbejdet. Med begge udgangspunkt er der fokus på solide, holdbare, funktionelle, praktiske og æstetiske VVS-løsninger. Når man skal lede projekter skal man have folk, der er koncentreret, arbejdsomme og positive. Det kan vi levere med vores fagmænd- og kvinder. Vi er overbeviste om, at vi kan skabe og opnå tryghed i et hvert projekt – stort som småt.

Entreprisearbejdets vigtigste værdier

Når man går ind til entreprisearbejde, så er det især vigtigt for alle parter at være enig om udgangspunktet. Vores fagmænd- og kvinder indeholder værdier, som kan skabe en problem- og gnidningsfri proces. Det vil sige, at ærlighed, overskud, tålmodighed, kontrol og positivitet er begreber, der ikke ligger langt fra vores erfarne team af fagfolk. Vi tror på at med det i bagagen kan vi skabe de bedste forudsætninger for et projekt, som kan afsluttes med stort engagement og seriøsitet. Vi tager kunden i hånden, og forlader ikke før at opstarten, processen og slutfasen går op i en højere enhed.

vvs herning entreprise
vvs herning udførsel

Hvilken entrepriseform passer dit behov?

Ved du ikke hvilken entrepriseform er passende til lige netop dit projekt? Så kan vores fagmænd- og kvinder hjælpe dig med at få et overblik over om det er fag-, hoved- eller totalentreprise, der passer til dig. Og hvorfor er det vigtigt at vide? Det er det med det udgangspunkt, at det er essentielt at man fra start af ved, hvor ansvaret skal placeres, og hvilke konsekvenser som man potentielt kan være udsat for. For eksempel har man ved en fagentreprise hele ansvaret selv, delvist ansvaret ved en hovedentreprise, hvorimod ansvaret er placeret hos andre, når det drejer sig om en totalentreprise. Er du stadig i tvivl, så rådgiver vi dig gerne ved at tage en snak via telefon eller mail.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud