Varme

Optimale varmeløsninger

Hos VVS-Herning er det vigtigt for os at skabe varmeløsninger, der fungerer for vores kunder. Vi har fagfolk, der er specialiserede i at arbejde med varmeløsninger og tilpasse dem kundens bolig og behov. Dette gælder både privat-, erhvervs- og offentlige projekter. Vi er opmærksomme på, at teknologien har magt i forhold til varmekildens udvikling. Det resulterer i, at der ofte sker mærkbare og betydningsfulde ændringer indenfor nytænkende varmeløsninger. Vores fagfolk er med på moden, og kan sørge for kunden tager det rigtige valg.

Vi kan levere alt fra olie- og pillefyr, naturgas og biobrændsel, vandvarmer, varmepumper, fjernvarme eller gulvvarme. Ydermere er der jord- og solvarme, der helt klart er at foretrække, hvis man er den miljøbevidste kunde. Hvis du blot søger optimering eller renovering af din allerede eksisterende varmekilde, så kan vi stille op med professionelle fagfolk, der kan reparere disse med funktionalitet, kvalitet og effektivitet i fokus.

Vi er altid interesseret i at hjælpe vores kunder og finde frem til den mest optimale varmekilde for din bolig. Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud, så kan du fange vores håndværkere via telefon eller mail. Her vil de hele tiden sørge for at have kunden med i processen.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs herning specialist

Montering og installation af varmekilder

Vores fagmænd tager vi dig i hånden og rådgiver dig, når vi installerer din ønskede varmekilde. Det er en fordel at kende disse installationer, da de har stor betydning for cirkulationen i hjemmet. Det skaber velbehag, når man har den rette varmekilde monteret. Vi sørger for at både funktionaliteten og driftssikkerheden er i højsædet, mens vi udfører opgaven med fokus på effektivitet. Vi vil altid bestræbe os på at gøre hverdagen mere eksklusiv for vores kunder, og det sker, når vi udfører et arbejde problem- og gnidningsfrit. Vi glæder også til at vi skal installere din nye og mest optimale varmekilde.

Radiatorer og termostater

Er du i tvivl om, hvad du kan gøre for at pynte hjemmet med de efterhånden ældre radiatorer i hjemmet? Det er nemt og æstetisk flot at tilføre en radiatorskjuler, der stadig kan sørge for varmen kommer ud og rundt i hjemmet. Ydermere kan vi hos VVS-Herning rådgive dig til om det kan betale sig helt at udskifte dem til en nyere udgave. Vi kan forsikre os, at termostaten er optimal eller om det kan gavne effektiviteten at tilføre en ny. Vi er altid klar på at hjælpe kunden med det rigtige valg, og giver gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

vvs herning varme radiator
vvs herning varme gulvvarmeanlæg

Bæredygtighed og energieffektiv opvarmning

Med tiden har der været stor interesse i at tage de bæredygtige og miljøbevidste beslutninger. Dette gælder også inden for valget af varmekilde. Med fokus på et bæredygtigt udgangspunkt er det essentielt at nævne den gevinst, som det kan være for økonomien i det lange løb. Ved brug af solvarme er der f.eks. mulighed for at søge om økonomisk støtte. Vores fagmænd- og kvinder kan sammen med dig tilpasse valget omkring jord- og solvarme, samt om det med en solfanger eller solceller, som passer optimalt til din bolig. Kontakt os for mere information, så vi sammen kan drøfte, hvad der er at foretrække for dig.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud